Skip to main content

Våre tjenester

Hva vi gjør

UIP Drift utfører hver dag, 365 dager i året, en rekke oppgaver som hver og en er med på å gi våre brukere av de ulike sykkeldelingstjenestene samt reisende med kollektivtransport på Østlandet en bedre opplevelse. Enten det er å komme til et nyvasket, moderne lehus eller å sykle avgårde på en solid bysykkel fra én nøye planlagt stasjon til en annen. Fordi vi har drift, planlegging og prosjektering og kundeservice i samme selskap oppnår vi full effekt av våre erfaringer som kommer våre brukere og oppdragsgivere til nytte. 

Våre team utfører daglig et bredt spekter av oppgaver, til glede for byens brukere. Vi sørger for at bysykkelsystemene i Oslo, Bergen og Trondheim er i drift for våre titusenvis av brukere, og at de får gode svar og hjelp når de tar kontakt. Vi planlegger og bygger stasjoner som optimaliserer bysykkelsystemene, samt nye lehus på 200 holdeplasser i Oslo. Vi vasker og fjerner tagging på lehus, skifter lyspærer og knuste glass slik at alle skal ha en god reiseopplevelse.

Drift

Vi har siden 2016 sørget for at Oslo bysykkel er et av verdens mest brukte bysykkelsystem, og erfaringene vi har gjort innen ombæring, reparasjoner, og effektiv drift har vi tatt med oss til Bergen og Trondheim. I tillegg reparerer og vasker vi 500 lehus på vegne av Clear Channel på hele Østlandsområdet.

Planlegging

Våre erfarne byplanleggere og prosjektmedarbeidere er eksperter på å etablere urban mikro-infrastruktur, etter å ha befart, tegnet og hatt ansvar for søknader og bygging av mange hundre byggeprosjekter, i hovedsak bysykkelstasjoner og lehus. Vi har erfaring fra bygging på kommunal og privat grunn, med ulike aktører og oppdragsgivere, og tar oss av alt i prosessen.

Kundesenter

Vårt kundesenter mottar henvendelser fra brukere av bysykkelsystemene i Oslo, Bergen og Trondheim. Årlig behandler vi rundt 68 000 samtaler via telefon, mail, chat og sosiale medier. Vi har ansatte er på jobb fra kl 08 til 17, syv dager i uken.

UIP Drift AS

post@urbaninfrastructure.no
VAT 920 285 376

Kværnerveien 5
0192 Oslo, Norway