Skip to main content

Oslo Lehus

UIP har ansvar for å bygge og drifte 200 nye lehus og 200 stoppestedssøyler for Sporveien Media og har i hele prosessen vært involvert i designet og funksjonaliteten til lehuset. 

Lehuset er designet i samarbeid med Epsilon Cities som også produserer lehuset og søylen på sin fabrikk i Belgia. Det har vært en grundig og møysommelig prosess for å sikre at lehusene følger den strenge norske standarden for vind- og snølaster.

Alle husene er utstyrt med ny og spennende sanntidsinformasjon som åpner for nye muligheter og gir de ventende passasjerene en bedre brukeropplevelse. Skjermene for dette er levert av Bravo.

For glasspanelene valgte vi å samarbeide med den norske glassprodusenten Modum Glassindustri, for å sikre kortreist glass av høy kvalitet. Kontrastmarkeringen er laget med en spesiell keramisk print, noe som betyr at den vil fortsette å se bra ut over tid, siden fargen ikke falmer og det ikke er folie for utålmodige fingre å plukke på.

UIP vil i de kommende årene bygge flere lehus basert på det nye designet til glede for landets kollektivreisende. Hvis du ønsker å vite mer om våre spesialdesignede busskur og søyler, laget for å tåle norsk vær og gi passasjerene moderne beskyttelse og informasjon, ikke nøl med å kontakte Øyvind Olsen på telefon 920 23 648 eller e-post oyvind@urbaninfrastructure.no.

UIP Drift AS

post@urbaninfrastructure.no
VAT 920 285 376

Kværnerveien 5
0192 Oslo, Norway