Skip to main content
Vi fjerner tagging raskt og effektivt

Drift og vedlikehold

Fra Oslo har vi mange år med drift av Norges største bysykkelsystem bak oss, og gjennom dette har vi fått bred erfaring med å bygge opp en driftsorganisasjon, sette opp verksted, samt ansette og trene opp kvalifisert personale. I våre eksisterende bysykkelsystemer har vi demonstrert at vi kan drive et bysykkelsystem effektivt og fleksibelt, samtidig som vi sørger for en best mulig brukeropplevelse. Innspill fra ansatte og brukere benyttes aktivt for å forbedre driften og hjelper oss å opprettholde en bærekraftig driftsmodell.

UIP har hovedkontor, lager og driftssenter i Oslo, samt driftssenter i Trondheim og Bergen. Selskapet har egne ansatte og ordnede ansettelsesforhold. I tillegg har selskapet etablerte rutiner og avtaler med leverandører av spesialkompetanse som blant annet elektrikere, mekaniske verksted, teknikk og signal, m.v.

I tillegg til å sørge for at bysyklene ruller som de skal drifter selskapet gjennom UIP Oslo Lehus AS på vegne av Clear Channel Norway AS også 2341 analoge reklameflater og 500 lehus. Det vil si at vi vasker, skifter rutetabeller, fjerner tagging, sjekker belysning, skifter glass og sørger for gode brukeropplevelser for byens reisende. 

Teamet vårt

Våre ansatte er en gjeng dedikerte problemløsere som er vant til å rykke ut til små og store oppgaver på kort varsel, enten det gjelder sykkel eller lehus. De vet de er synlige der ute og at arbeidet de gjør blir lagt merke til.

Våre bysykkel-team består av mekanikere og sjåfører av spesialtilpassede ombæringsbiler. Vi har egne sykkelverksteder i hver by, men sommerstid gjøres mye av reparasjonene ute ved stasjonene. Både mekanikere og brukere setter stor pris på muligheten for kontakt dette gir. 

Lehus-teamet har faste rutiner for vedlikehold, i tillegg til det som blir meldt inn i løpet av døgnet. Knust glass skal sikres innen en time og være skiftet innen 24. Ingen arbeidsdag er lik og ingen problemer umulig å løse.

Et godt og inkluderende arbeidsmiljø sørger for stabile teams som jobber godt sammen og kjenner hverandre godt. Det gjør oss effektive og høyt verdsatt av våre sammarbeidspartnere. 

 

Hva kan vi gjøre for deg?

  • Utendørs vask, vedlikehold og fjerning av tag på alle flater
  • Drift og vedlikehold av lehus, busskur, holdeplasser, perronger.
  • Drift og vedlikehold av bysykler
  • Vaktmestertjenester

Har du spørsmål om hva vi kan tilby innen drift og vedlikehold kontakt med Øyvind Olsen på e-post oyvind@urbaninfrastructure.no.

UIP Drift AS

post@urbaninfrastructure.no
VAT 920 285 376

Kværnerveien 5
0192 Oslo, Norway